autorská abeceda
2006
2706x viděno
←—————— ——————→

autorská abeceda Karamel Sans CE

k přípravě písma budeme potřebovat:
1 kg cukru
1 dcl vody
1 skleněnou podložku

postup přípravy:
Do středně velkého hrnce vsypeme cukr a zalijeme vodou.
Za stálého míchání přivedeme směs na písmo k varu a vaříme do zhnědnutí (zde pozor! písmo můžeme snadno připálit). Hrnec s připraveným písmem odstavíme a chvíli počkáme až vzniklá hmota na litery trochu zchladne, aby měla táhlou konzistenci. Poté nalijeme požadovaný text na skleněnou podložku a můžeme servírovat. Font Karamel Sans CE je ideální zejména pro tvorbu slitků
a podobných tiskařských delikates.

doporučení:
Karamel Sans CE je také výborný ke zdobení sladkých zákusků a narozeninových dortů

ocenění: cena za vynikající studentský design 2006 vyhlášená designcentrem České republiky, atelierová cena VŠUP 2006